Icon

Firma Bakalland i Purella łączą się pod nową marką korporacyjną FoodWell, chcąc stworzyć najsilniejszą grupę w segmencie zdrowej żywności w Polsce.


Bakalland to lider w kategorii bakalii, działający na rynku już od 1991 r., natomiast Purella to innowacyjny gracz w branży zdrowej żywności impulsowej i Superfoods.

Nazwa nowej firmy to FoodWell

Misja

Pomagamy ludziom sięgać po ZDROWSZE PRODUKTY, by mogli CIESZYĆ SIĘ LEPSZYM życiem.

chcemy stać się liderem w Polsce w kategorii zdrowej, funkcjonalnej żywności

i zdobyć mocną pozycję na kluczowych, międzynarodowych rynkach w naszych kategoriach produktowych.

wizja

marki

Wybierz markę, aby dowiedzieć się więcej

Marka Bakalland to ponad 30 lat tradycji, opartych na doświadczeniu i pasji.

Dowiedz się więcej
Icon

Obserwuj na:

Jako ekspert oraz niekwestionowany lider rynku bakalii pragnie aktywnie uczestniczyć w życiu Polaków, budząc optymizm, dając radość pod postacią naturalnych i zdrowych produktów. Na całym świecie wyszukiwane są najlepsze bakalie, odpowiednio selekcjonowane, przetwarzane i komponowane, by jak najlepiej odpowiadać na potrzeby konsumentów. Bakalland to najbardziej rozpoznawalna marka wśród bakali, ciesząca się ogromnym zaufaniem klientów oraz będąca synonimem kategorii.

Marka Delecta jest wiodącym graczem na rynku szeroko rozumianych produktów do pieczenia i deserów.

To marka godna zaufania, wierząca, że przygotowywanie prostych i smacznych wypieków oraz deserów, to doskonała okazja do podtrzymywania bliskich relacji międzyludzkich. Delecta – Powiedz to prosto z serca. Dzięki produktom marki Delecta konsumenci mogą wyrażać siebie, odczuwać satysfakcję z przygotowywania zawsze wysokiej jakości deserów, a także odczuwać radość z obdarowywania nimi swoich bliskich.

Icon

Obserwuj na:

Dowiedz się więcej

Purella Superfoods zadebiutowała na rynku spożywczym w 2016 roku i w krótkim czasie stała się jednym z liderów w branży zdrowej żywności

i superfoods.

Misją marki jest demokratyzowanie zdrowego odżywiania, dlatego prowadzi działania edukacyjne związane z superfoods oraz zdrowym stylem życia, a także motywuje i inspiruje do dbania o siebie i zmiany nawyków żywieniowych. Sercem marki są superfoods, produkty roślinne o najwyższych wartościach odżywczych, które stanowią również istotny składnik we wszystkich kategoriach należących do portfolio: musli, ziół, shotów i suplementów.

Icon

Obserwuj na:

Dowiedz się więcej

Marka BeRAW została stworzona w 2017 roku wspólnie z jej ambasadorką Ewą Chodakowską.

Icon

Obserwuj na:

Dowiedz się więcej

To marka zdrowych przekąsek: batonów, ciasteczek probiotycznych, smoothie oraz kremów orzechowych. Podstawowymi wyróżnikami marki są prosty i czysty skład produktów, naturalne składniki oraz pyszny smak, dostarczające przyjemność bez wyrzutów sumienia. Produkty marki dedykowane są dla aktywnych kobiet. W 2021 powstała marka BeRAW Kids oferująca produkty dedykowane dzieciom.

BeRAW Kids to produkty bez dodatku cukru, bez oleju palmowego, bez sztucznych aromatów i barwników.Marka powstała, by wspierać rodziców w budowaniu zdrowych nawyków żywieniowych u dzieci

i zapewnić alternatywę dla popularnych, dosładzanych przekąsek.

Anatol to znana od wielu lat marka kawy zbożowej, ceniona za naturalny i prosty skład, oparty na mieszance polskich zbóż: żyto, jęczmień i cykoria.

Icon

Obserwuj na:

Dowiedz się więcej

Naturalność produktu gwarantuje również tradycyjna metoda wyprażania zbóż i cykorii, której początki sięgają 1816 roku. Produkty marki Anatol zachwycają swoją niemal rzemieślniczą prostotą, skomponowane są z myślą dbania o zdrowie i dobre samopoczucie konsumentów, oferując im to, co najlepsze z natury.

FoodWell to przede wszystkim zjednoczony ZESPÓŁ, zbudowany z najlepszych specjalistów. Zespół, który z pasją, w oparciu o nasze wartości: Wellbeing, Ludzie, Innowacyjność i Odpowiedzialność, WSPÓLNIE realizuje wytyczone, ambitne cele.


Czerpiemy dobro z NATURY, by produkować żywność i dawać ludziom radość. Inspirujemy do codziennego dbania o siebie i o swoją dietę, edukując i mobilizując naszych konsumentów do życia w zgodzie z ideą WELLBEING'u, który rozumiemy po prostu jako dobre życie! Tworzymy produkty zgodne z oczekiwaniami konsumentów, dostosowane do ich stylu życia, które łączą RADOŚĆ JEDZENIA i DBANIE O ZDROWIE.


Stawiamy na LUDZI, którzy tworzą naszą organizację, bo dzięki ich zaangażowaniu możemy się tak intensywnie rozwijać. Nie jesteśmy idealni za to jesteśmy prawdziwi i jesteśmy sobą. Korzystamy z naszej różnorodności, szanujemy naszą odmienność, bo dzięki temu wypełniamy swoimi kompetencjami wszystkie obszary organizacji.


DBAMY O ROZWÓJ zgodny z duchem EKOLOGICZNEGO BIZNESU. Kieruje nami ciągłe pragnienie INNOWACJI, stajemy się trendseterem w tworzeniu żywności Better for You.

RAZEM MAMY WIĘKSZE MOŻLIWOŚCI

nasze wartości

Dążymy do tego, by nasze produkty były PEŁNE WARTOŚCI ODŻYWCZYCH czerpanych Z NATURALNYCH SKŁADNIKÓW, a dzięki naszym recepturom, umiejętnościom i pomysłowości dawały konsumentom pełną radość smaku, którą będą mogli się cieszyć tak jak lubią i wtedy, kiedy mają na to ochotę.


Dlatego MOTYWUJEMY i inspirujemy konsumentów DO DBANIA O SIEBIE do długofalowego INWESTOWANIA w zdrowie fizyczne jak i psychiczne. zachęcamy do aktywności, do zdrowego stylu życia, do optymizmu, który przekłada się na nasze dobre samopoczucie, na nasze lepsze, bardziej szczęśliwe życie.


DĄŻĄC DO OCZYSZCZANIA ETYKIETY i rezygnacji ze sztucznych dodatków, stawiając na składniki roślinne i rozwijając produkty BETTER FOR YOU wreszcie, zachowując pełnię wartości odżywczych naturalnych składników, nigdy nie zapominamy, że NASZE PRODUKTY MUSZĄ BYĆ SMACZNE!

Wellbeing

CZYM JEST DLA NAS WELLBEING?

To doświadczenie zdrowia, szczęścia i dobrobytu w ważnych dla nas obszarach. To dodanie na stałe do swojego życia drobnych nawyków, dzięki którym czujesz się lepiej, masz więcej siły i energii na to co dla ciebie ważne. to równowaga psychiczna, życie zgodnie ze sobą, sprawianie sobie przyjemności bez wyrzutów sumienia

Chcę jeść dobrze, by czuć się dobrze; potrzebuję jedzenia, które pozwoli mi czerpać radość z tego, że dbam o siebie na co dzień.

NIE JESTEŚMY IDEALNI, ALE JESTEŚMY ZAANGAŻOWANI I PRAWDZIWI we wszystkim co robimy, a dzięki temu GODNI ZAUFANIA.


Najważniejszym elementem naszej organizacji są LUDZIE. ich praca, ambicja i zaangażowanie są niezbędne dla realizacji celów grupy. Podstawą KULTURY naszej organizacji jest ZAUFANIE. Budujemy je w oparciu o szacunek, w atmosferze wsparcia dla potrzeby indywidualnego rozwoju. Cenimy różnorodność i stronimy od wykluczeń. dbamy o to, by każdy czuł się WARTOŚCIOWY.


Dlatego dbamy o wysoką kulturę organizacji, by zapewnić przyjazną atmosferę i wysokie zaangażowanie.


Planujemy stworzenie programu kariera wewnątrz organizacji oraz systemu szkoleń rozwijających kompetencje i mocne strony zespołu.


Angażujemy się w programy stażowe dla młodych, stając się mentorem i cenionym pracodawcą.

Ludzie

Zaufanie sprawia, że razem można zrobić tysiąc małych rzeczy i wspólnie osiągnąć coś wielkiego.

mamy w sobie silnego ducha przedsiębiorczości. Chcemy być silnikiem wielkiej zmiany na lepsze, dlatego stawiamy na rozwój, wykorzystywanie nowych technologii. Zwiększamy profitowość, wydajność i ekspansję.


Jako FoodWell stawiamy siłę naszych MAREK, by razem stawać się bardziej konkurencyjni i skuteczniej docierać do konsumentów z szeroką ofertą produktów odpowiadających ich potrzebom. Stawiając na operational excellence zwiększamy nasze przewagi, stajemy się sprawniejsi w naszych działaniach, budujemy skale.


Inwestujemy w innowacje by WYTYCZAĆ NOWE TRENDY produktowe i konsumenckie na współczesnym rynku dobrej żywności.


Wdrażamy innowacje do zarządzania, myślimy nieszablonowo, wreszcie tworzymy wyspecjalizowane CENTRA INNOWACJI, gdzie powstają nowe, wyjątkowe receptury produktów, w nowych przyszłościowych kategoriach. 

Innowacja i rozwój

Aby stać się motorem prawdziwej zmiany trzeba rosnąć i rozwijać się wraz z nią, bo w dzisiejszym świecie tylko odpowiednia skala pozwala marce realizować jej misję.

Jesteśmy odpowiedzialni za nasz biznes i efekty jego rozwoju poważnie traktujemy WPŁYW NASZEGO BIZNESU na stan środowiska oraz społeczeństwo w którym żyjemy.


Dlatego zmieniamy się by być BLIŻEJ NATURY. To długofalowa zmiana i wyzwanie w imię lepszej przyszłości nas wszystkich. Stawiamy na zrównoważony rozwój naszego biznesu, ZMNIEJSZENIE ŚLADU WĘGLOWEGO, pozyskiwanie surowców z zaufanych źródeł, współpracę z zaufanymi partnerami. Sukcesywnie planujemy zwiększać UDZIAŁ ZIELONEJ ENERGII, dążymy do realizacji idei ZERO WASTE, odpowiedzialnie zagospodarowujemy odpady i rozwijamy recyclable packaging.


Aktywnie działamy na rzecz dekarbonizacji gospodarki, inwestując w nowe kategorie roślinnych zamienników mięsa i mleka, dzięki temu przyczyniamy się do zmniejszenia negatywnego impactu na planete wynikającego z hodowli zwierząt.


Jesteśmy odpowiedzialni społecznie - angażujemy się w liczne inicjatywy pomocowe wspierając potrzebujących.

2024 – kolejny krok, 30% opakowań z recyklingu – gospodarka cyrkularna

2024 - 2025 – 70% energii zakładu w Janowie pochodzić będzie z odnawialnej energii

2025 – 99% surowców będzie pochodzenia roślinnego

2026 – roślinne alternatywy produktów o.z. to 20% obrotu grupy.

Odpowiedzialność

Zmiana dobra dla mnie, musi być dobra dla planety na której mieszkam.

zakłady produkcyjne

Osiąganiu naszych celów sprzyja rozpoznawalność naszych TOP-owych marek Bakalland, Purella i Delecta oraz posiadanie trzech efektywnych zakładów produkcyjnych w Janowie Podlaskim, Włocławku i Białymstoku.


Najdłuższą historię posiada zakład we Włocławku, który działa już od 1816 roku. Zaczynał od prażenia cykorii do kawy zbożowej, a od 1959 roku do produkowane jest tam całe portfolio marki Delecta. Największy zakład FoodWell mieści się w Janowie Podlaskim, gdzie na powierzchni ponad 30 tysięcy m2 produkowane są od 1991 wszystkie produkty pod marką Bakalland. Najnowsza fabryka zlokalizowana jest w Białymstoku, gdzie mamy jedną z najnowocześniejszych linii do produkcji batonów dla marki BeRAW oraz produktów Purella Superfoods.

Dodatkowo w Warszawie powstaje nowe CENTRUM INNOWACJI, którego zespół analizuje na bieżąco nowości rynkowe, proponując zmiany w ofercie produktowej oraz opracowuje nowości w strategicznych dla firmy kategoriach „zdrowych batonów” - do której posiadamy trzy linie produkcyjne, jak i kategorii śniadaniowej, do której posiadamy nowoczesny dział ekstruzji.


Tworzymy Zespół o bardzo dużym potencjale produkcyjnym oraz o wyróżniającej się sile dystrybucyjnej, skupiony w obecnych kanałach, ale najbardziej w e-commerce oraz eksporcie.

CCO - Wiceprezes ds. Komercyjnych

Michał

Czerwiński

CFO - Wiceprezes ds. Finansowych

Karol

Kleszcz

cmo -

Dyrektor marketingu, B&R, Jakości, Członek zarządu

Artur

Gajewski

Coo -

Dyrektor Operacyjny, Członek Zarządu

Tomek

Szafarczyk

Artur

Ryczkowski

CSO -

Dyrektor sprzedaży, Członek zarządu

Połączyliśmy dwie organizacje i optymalnie wykorzystujemy doświadczenie i kompetencje założycieli i managerów obu spółek. Z nowym zarządem i jasną wizją idziemy razem w przyszłość jako FOODWELL.


Na czele zarządu staje Marian Owerko, CEO - prezes zarządu i współwłaściciel FoodWell.


Marian Owerko założył i zbudował Bakalland, przez 31 lat stworzył lidera w kategorii bakalii i mocnego gracza w kategorii batonów zbożowych, przekąsek, ciast, deserów dodatków do ciast i kawy zbożowej. Jako założyciel funduszu VC UnoCapital ma ogromne doświadczenia w M&A, za które również będzie odpowiedzialny w obszarze strategicznych kierunków rozwoju spółki.


CEO -

Prezes zarządu

Marian Owerko

Michał Czerwiński - założyciel i prezes zarządu Purella Superfoods, udowodnił, że pasja, zaangażowanie i wizja pozwala szybko zbudować wartościową firmę na rynku. W FoodWell, jako wiceprezes CCO - będzie odpowiedzialny za komercyjną część biznesu i jego rozwój. Będzie wytyczał kierunki i nadzorował działania marketingowe, sprzedażowe, z dużym naciskiem na newbusiness na rynkach zagranicznych oraz w nowoczesnym kanale sprzedaży jak ecommerce, marketplace, B2B.


Karol Kleszcz - jako wiceprezes, będzie niezmiennie pełnił rolę CFO organizacji. Karol swoje ekonomiczne doświadczenie zdobywał w ABB, Nestle, AstraZeneca oraz Oshee, a ostatnie 3 lata w Bakalland. W FoodWell będzie odpowiedzialny za finanse, kontroling, administrację, HR i IT dbając, aby organizacja prowadziła profitowy, zrównoważony i bezpieczny biznes.


Tomasz Szafarczyk – w FoodWell w roli COO odpowiada za operacje, na które składają się obszary zakupów, planowania, produkcji, logistyki, obsługi klienta, BHP oraz ochrony środowiska. W branży FMCG od 13 lat, wcześniej pracował w branży inwestycyjnej. Z Bakalland związany w latach 2009-2016 oraz ponownie od roku 2019. Rolą Tomasza w FoodWell jest utrzymanie wysokiego serwisu operacyjnego dla Klientów przy jednoczesnym zachowaniu reżimu kosztowego, w tym wartości kapitału pracującego.


Artur Ryczkowski - W branży FMCG pracuje od 28 lat, pracując w międzynarodowych oraz multikulturowych organizacjach odpowiadając za rozwój kanałów dystrybucji oraz zarządzanie zespołami sprzedaży. Wprowadził wiele skutecznych rozwiązań oraz narzędzi wpływających na oczekiwane wyniki biznesowe w zakresie wzrostu sprzedaży, udziału w rynku oraz rentowności. W FoodWell w roli CSO - jest odpowiedzialny za dynamiczny rozwój Sprzedaży, Dział Aktywacji Kupującego i Rozwoju Kategorii zarówno w Polsce, jak i na rynkach eksportowych.


Artur Gajewski – ponad 15 lat doświadczenia w marketingu. Współzałożyciel Purella Superfoods. W FoodWell w roli CMO - będzie odpowiadał za wytyczanie strategii komunikacji marketingowej i rozwoju marek, jak również za cześć R&D, zaszczepiając innowacyjny i startupowy charakter tworzenia nowych produktów do organizacji. Obejmuje również dział jakości, aby trzy ważne obszary firmy współpracowały ze sobą na najwyższym poziomie z zachowaniem najwyższych standardów jakości.

OGŁOSZENIA

Postępowanie jest prowadzone w związku z realizacją projektu pod nazwą „Wzrost poziomu cyfryzacji i robotyzacji zakładu produkcyjnego FoodWell Sp. z o.o. w Janowie ” finansowanego w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności, Komponentu A „Odporność i konkurencyjność gospodarki”, Reformy: A 2.1. Przyśpieszenie procesów robotyzacji i cyfryzacji i innowacji, Inwestycji: A 2.1.1. Inwestycje wspierające robotyzację i cyfryzację w przedsiębiorstwach.


Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia znajdują się w zapytaniu ofertowym.


Załączniki do pobrania:

Zapytanie ofertowe

Formularz ofertowy

Klauzula informacyjna Zamawiającego

Termin składania ofert upływa 06.10.2023

Zamawiający Firma FoodWell Sp. z o.o. ogłasza zapytanie ofertowe o nazwie „Dostawa i montaż transportera łamanego typu Z wraz z nowymi zsypami do ciągu transportowego oraz demontaż dwóch aktualnie używanych przez Zamawiającego transporterów z linii produkcyjnej”.

Icon Icon Icon

Postępowanie jest prowadzone w związku z realizacją projektu pod nazwą „Wzrost poziomu cyfryzacji i robotyzacji zakładu produkcyjnego FoodWell Sp. z o.o. w Janowie ” finansowanego w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności, Komponentu A „Odporność i konkurencyjność gospodarki”, Reformy: A 2.1. Przyśpieszenie procesów robotyzacji i cyfryzacji i innowacji, Inwestycji: A 2.1.1. Inwestycje wspierające robotyzację i cyfryzację w przedsiębiorstwach.


Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia znajdują się w zapytaniu ofertowym.


Załączniki do pobrania:

Zapytanie ofertowe

Formularz ofertowy

Klauzula informacyjna Zamawiającego

Termin składania ofert upływa 24.10.2023

Zamawiający Firma FoodWell Sp. z o.o. ogłasza zapytanie ofertowe o nazwie „Dostawa i uruchomienie instalacji do automatycznego procesu wytwarzania ciasta „Crunch”, która umożliwi automatyczne podawanie składników sypkich i mokrych.”

Icon Icon Icon

Postępowanie jest prowadzone w związku z realizacją projektu pod nazwą „Wzrost poziomu cyfryzacji i robotyzacji zakładu produkcyjnego FoodWell Sp. z o.o. w Janowie ” finansowanego w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności, Komponentu A „Odporność i konkurencyjność gospodarki”, Reformy: A 2.1. Przyśpieszenie procesów robotyzacji i cyfryzacji i innowacji, Inwestycji: A 2.1.1. Inwestycje wspierające robotyzację i cyfryzację w przedsiębiorstwach.


Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia znajdują się w zapytaniu ofertowym.


Załączniki do pobrania:

Zapytanie ofertowe

Formularz ofertowy

Klauzula informacyjna Zamawiającego

Termin składania ofert upływa 24.10.2023

Zamawiający Firma FoodWell Sp. z o.o. ogłasza zapytanie ofertowe o nazwie „Dostawa i uruchomienie fabrycznie nowej linii technologicznej do produkcji karmelu oraz próżniowego zagęszczania miodu wraz ze zbiornikiem buforowym i rurociągiem przesyłowym o wydajności nie mniejszą niż 120kg / 3 godziny produkcji karmelu”

Icon Icon Icon

Postępowanie jest prowadzone w związku z realizacją projektu pod nazwą „Wzrost poziomu cyfryzacji i robotyzacji zakładu produkcyjnego FoodWell Sp. z o.o. w Janowie ” finansowanego w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności, Komponentu A „Odporność i konkurencyjność gospodarki”, Reformy: A 2.1. Przyśpieszenie procesów robotyzacji i cyfryzacji i innowacji, Inwestycji: A 2.1.1. Inwestycje wspierające robotyzację i cyfryzację w przedsiębiorstwach.


Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia znajdują się w zapytaniu ofertowym.


Załączniki do pobrania:

Zapytanie ofertowe

Formularz ofertowy

Klauzula informacyjna Zamawiającego

Termin składania ofert upływa 26.10.2023

Zamawiający Firma FoodWell Sp. z o.o. ogłasza zapytanie ofertowe o nazwie „Dostawa dwóch zbiorników do gotowania i mieszania syropu (grupa płynów: 2) wraz z ogrzewaną instalacją transportową oraz z dwiema pompami transportującymi , ze zintegrowanym systemem sterowania”.

Icon Icon Icon

Postępowanie jest prowadzone w związku z realizacją projektu pod nazwą „Wzrost poziomu cyfryzacji i robotyzacji zakładu produkcyjnego FoodWell Sp. z o.o. w Janowie ” finansowanego w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności, Komponentu A „Odporność i konkurencyjność gospodarki”, Reformy: A 2.1. Przyśpieszenie procesów robotyzacji i cyfryzacji i innowacji, Inwestycji: A 2.1.1. Inwestycje wspierające robotyzację i cyfryzację w przedsiębiorstwach.


Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia znajdują się w zapytaniu ofertowym.


Załączniki do pobrania:

Zapytanie ofertowe

Formularz ofertowy

Klauzula informacyjna Zamawiającego

Termin składania ofert upływa 26.10.2023

Zamawiający Firma FoodWell Sp. z o.o. ogłasza zapytanie ofertowe o nazwie
„Dostawa i uruchomienie fabrycznie nowej linii technologicznej do produkcji wyrobów cukierniczych: kremów i podlew o wydajności minimum 2000kg / 8 godzin.”

Icon Icon Icon

Postępowanie jest prowadzone w związku z realizacją projektu pod nazwą „Wzrost poziomu cyfryzacji i robotyzacji zakładu produkcyjnego FoodWell Sp. z o.o. w Janowie ” finansowanego w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności, Komponentu A „Odporność i konkurencyjność gospodarki”, Reformy: A 2.1. Przyśpieszenie procesów robotyzacji i cyfryzacji i innowacji, Inwestycji: A 2.1.1. Inwestycje wspierające robotyzację i cyfryzację w przedsiębiorstwach.


Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia znajdują się w zapytaniu ofertowym.


Załączniki do pobrania:

Zapytanie ofertowe

Formularz ofertowy

Klauzula informacyjna Zamawiającego

Termin składania ofert upływa 26.10.2023

Zamawiający Firma FoodWell Sp. z o.o. ogłasza zapytanie ofertowe o nazwie „Dostawa uruchomienie zbiornika buforowego ze stali nierdzewnej z funkcją ważenia.”

Icon Icon Icon

Postępowanie jest prowadzone w związku z realizacją projektu pod nazwą „Wzrost poziomu cyfryzacji i robotyzacji zakładu produkcyjnego FoodWell Sp. z o.o. w Janowie ” finansowanego w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności, Komponentu A „Odporność i konkurencyjność gospodarki”, Reformy: A 2.1. Przyśpieszenie procesów robotyzacji i cyfryzacji i innowacji, Inwestycji: A 2.1.1. Inwestycje wspierające robotyzację i cyfryzację w przedsiębiorstwach.


Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia znajdują się w zapytaniu ofertowym.


Załączniki do pobrania:

Zapytanie ofertowe

Formularz ofertowy

Klauzula informacyjna Zamawiającego

Termin składania ofert upływa 26.10.2023

Zamawiający Firma FoodWell Sp. z o.o. ogłasza zapytanie ofertowe o nazwie „Dostawa i montaż stacji rozładunku worków typu BigBag z wciągnikiem elektrycznym”.

Icon Icon Icon

Postępowanie jest prowadzone w związku z realizacją projektu pod nazwą „Wzrost poziomu cyfryzacji i robotyzacji zakładu produkcyjnego FoodWell Sp. z o.o. w Janowie ” finansowanego w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności, Komponentu A „Odporność i konkurencyjność gospodarki”, Reformy: A 2.1. Przyśpieszenie procesów robotyzacji i cyfryzacji i innowacji, Inwestycji: A 2.1.1. Inwestycje wspierające robotyzację i cyfryzację w przedsiębiorstwach.


Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia znajdują się w zapytaniu ofertowym.


Załączniki do pobrania:

Zapytanie ofertowe

Formularz ofertowy

Klauzula informacyjna Zamawiającego

Termin składania ofert upływa 26.10.2023

Zamawiający Firma FoodWell Sp. z o.o. ogłasza zapytanie ofertowe o nazwie „Dostawa i montaż stacji rozładunku worków typu BigBag przystosowanej do rozładunku za pomocą palety z otworem centralnym”.

Icon Icon Icon

Postępowanie jest prowadzone w związku z realizacją projektu pod nazwą „Wzrost poziomu cyfryzacji i robotyzacji zakładu produkcyjnego FoodWell Sp. z o.o. w Janowie ” finansowanego w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności, Komponentu A „Odporność i konkurencyjność gospodarki”, Reformy: A 2.1. Przyśpieszenie procesów robotyzacji i cyfryzacji i innowacji, Inwestycji: A 2.1.1. Inwestycje wspierające robotyzację i cyfryzację w przedsiębiorstwach.


Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia znajdują się w zapytaniu ofertowym.


Załączniki do pobrania:

Zapytanie ofertowe

Formularz ofertowy

Klauzula informacyjna Zamawiającego

Termin składania ofert upływa 27.10.2023

Zamawiający Firma FoodWell Sp. z o.o. ogłasza zapytanie ofertowe o nazwie
„Dostawa i uruchomienie ekstrudera wielowarstwowego wraz z osprzętem do produkowania
wyrobów cukierniczych: wstęg batonów do dalszego cięcia”.

Icon Icon Icon

Postępowanie jest prowadzone w związku z realizacją projektu pod nazwą „Wzrost poziomu cyfryzacji i robotyzacji zakładu produkcyjnego FoodWell Sp. z o.o. w Janowie ” finansowanego w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności, Komponentu A „Odporność i konkurencyjność gospodarki”, Reformy: A 2.1. Przyśpieszenie procesów robotyzacji i cyfryzacji i innowacji, Inwestycji: A 2.1.1. Inwestycje wspierające robotyzację i cyfryzację w przedsiębiorstwach.

Szczegóły dotyczące przedmiotu zamówienia znajdują się w zapytaniu ofertowym.


Załączniki do pobrania:

Zapytanie ofertowe

Formularz ofertowy

Klauzula informacyjna Zamawiającego

Termin składania ofert upływa 27.10.2023

Zamawiający Firma FoodWell Sp. z o.o. ogłasza zapytanie ofertowe o nazwie:
„Dostawa i wdrożenie systemu klasy MES wyposażonego w moduł sztucznej inteligencji”.

Icon Icon Icon

kontakt

Masz jakieś pytania? Wypełnij poniższy formularz

Food Well Sp. Z o.o. ul. Fabryczna 5

00-446 Warszawa

Polityka Prywatności